Якби вибори до Верховної Ради України відбулися завтра, найбільше число опитаних громадян України проголосувало б за Партію регіонів. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Департаментом соціологічних досліджень Агентства політичних технологій (АПТ).

27,9% респондентів на виборах до парламенту наразі готові підтримати Партію регіонів. 20,3% опитаних громадян України віддали б свої голоси за блок "Наша Україна", 9,6% - за Блок Юлії Тимошенко, пише «ЛІГА».

Крім того, впевнено подолали б 3-відсотковий бар'єр Соціалістична партія України (5,3% респондентів), Комуністична партія України (4,5%), Народний блок Литвина (3,9%) і Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" (3,1%).

У той же час, якби вибори до Верховної Ради відбулися зараз, за даними АПТ, не пройшли б до парламенту Громадянський блок "Пора-ПРП", за який віддали б свої голоси 2,2% опитаних, і "Опозиційний блок "Не так" - 1,5%.

Інші партії і блоки набрали б менше 1% голосів респондентів. 9,4% опитаних громадян проголосували б проти всіх.

Соціологічне дослідження проводилося 1-8 лютого 2006 року в усіх регіонах України. Було опитано 2010 респондентів віком від 18 років у 109 населених пунктах України. Похибка вибірки - 2,3%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

780