У селі Велика Димерка Броварського району водій іномарки скоїв наїзд на 13-річного велосипедиста, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Київській області.

Зазначається, що в міліцію зателефонував лікар місцевої лікарні і повідомив про те, що до них після ДТП доставлено з численними травмами неповнолітнього хлопця.

Як з'ясувалося, водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на 13-річного велосипедиста. Внаслідок пригоди потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, перелом правого плеча і був госпіталізований у Броварську центральну лікарню.


За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування й встановлюється причина ДТП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362