Харківська міліція ліквідувала чотири підпільні цехи з виготовлення взуття з використанням торговельних марок відомих світових брендів, повідомили в прес-службі Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

Згідно з повідомленням відомства, в ході перевірки оперативної інформації були встановлені всі члени злочинного угрупування та припинено діяльність 4 підпільних цехів.

«У середині січня на підставі постанов Ленінського суду правоохоронцями були проведені обшуки, під час яких вилучено 550 пар взуття під такими відомими брендами як Caterpillar, Timberland, Ecco, Adidas, Puma, Nike, D&G, Prada»,- сказано в повідомленні.

З'ясувалося, що підпільний бізнес організували четверо громадян у віці від 32 до 38 років.

Також були вилучені 2 пристрої для нанесення знаків і логотипів, 159 кліше для виготовлення знаків для товарів і 7 одиниць обладнання для нанесення цих знаків.

Слідчий відділ управління почав провадження за ч.3 ст.229 Кримінального кодексу (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156