У Харкові психічнохворий чоловік зарубав 61-річного батька.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю облуправління МВС, чоловік помер вчора, 11 вересня, о 18:30 у відділенні реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги, не приходячи до тями.

Пенсіонер у медичний заклад був доставлений у важкому непритомному стані з місця проживання з діагнозом: рубані тім'яні рани, відкрита черепно-мозкова травма, травматичний гемологічний шок.

Дана інформація була відразу внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1.статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Встановлено, що чоловік проживав в одній з багатоповерхівок Московського району Харкова разом з 37-річним сином, який страждає психічним захворюванням, постійно лікується і перебуває на обліку Харківської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік розповів, що коли батько спав, він завдав йому сокирою кілька ударів по голові. З місця події вилучено речові докази. Зараз слідчі встановлюють всі обставини події, опитують сусідів, свідків.

Підозрюваний бригадою швидкої медичної допомоги був доставлений у Харківську обласну клінічну психіатричну лікарню .

Триває досудове слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220