Вчора вночі, 26 серпня, у Тростянецькому районі Вінницької області внаслідок зіткнення на залізничному переїзді тепловоза з автомобілем «Сітроен» загинув 36-річний водій, повідомляє прес-служба обласного УДАІ.

Водій автомобіля «Сітроен джемпер», рухаючись з боку села Губник у напрямку міста Ладижин, на регульованому залізничному переїзді (47 км залізниці Вапнярка - Хрестинівка) з невстановлених причин поїхав на заборонений сигнал світлофора. У цей час із Вапнярки по залізничній колії рухався тепловоз з трьома пасажирськими вагонами, який здійснював перевезення робітників.


 
 
Внаслідокі зіткнення 36-річний водій іномарки, житель села Губник, загинув на місці аварії. Рух залізничного транспорту було призупинено на три години.

Чому на регульованому переїзді водій порушив правила і поїхав на заборонений сигнал, з'ясовує слідство. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.286 КК України «Порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

328