У Львівській області водій відучора заблокувався у мікроавтобусі, щоб не платити штраф. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Згідно з повідомленням, вчора, 25 липня, у Стрийському районі Львівщини 26-річний житель Кам'янка-Бузького району заблокувався у салоні свого мікроавтобуса «Фольксваген транспортер», таким чином відмовляючись виконувати вимоги представників виконавчої служби. Станом на 26 липня чоловік продовжує залишатися у салоні автомобіля.

25 липня вранці автомобіль «Фольксваген транспортер» після спрацювання системи «Рубіж» зупинили співробітники ДАІ на посту Державної автомобільної інспекції у селі Добряни Стрийського району.

Згідно з чинним законодавством, після того, як спрацювала система «Рубіж», інспектори зобов'язані зупинити і затримати водія автомобіля і повідомити про це у виконавчу службу.

Більше доби водій відмовляється виходити із мікроавтобуса, ігнорує вимоги представників виконавчої служби сплатити штраф у розмірі 858 гривень і 34 копійки, наголошується у повідомленні міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297