За оновленими даними, внаслідок лобового зіткнення двох пасажирських автобусів, що сталося вранці 11 липня на автодорозі М-19 сполученням Луцьк - Ковель поблизу села Воля Любитівська Ковельського району Волинської області, загинули 8 осіб (у тому числі дитина, громадянин Республіки Білорусь, 2000 р.н.), 27 осіб - травмовані, повідомляє прес-служба ДержНС.

Потерпілих госпіталізували у Ковельському центральну районну лікарню (із них - 21 громадянин Республіки Білорусь). Інших учасників ДТП доставили в Ковель до санаторію матері і дитини «Турія», де їм надається необхідна допомога.


 
У ДержНС повідомили, що в автобусі, який здійснював перевезення громадян Республіки Білорусь на відпочинок до Болгарії, перебувало 50 осіб, із них - 40 підлітків віком до 16 років, 8 дорослих та 2 водія. Другий автобус перевозив пасажирів за маршрутом Луцьк - Шацьк. За даними автостанції «Луцьк», на цей рейс було продано 8 квитків, але загальна кількість пасажирів встановлюється, оскільки в автобусі їхало більше 20 людей.


Тим часом, у посольстві Болгарії в Україні агентству уточнили, що один із автобусів був болгарським. Загинули 2 водія - громадяни Болгарії, які перебували у цьому автобусі, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Автобус прямував із Мінська на болгарський курорт Сонячний Берег.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

546