Учора, 27 січня, у Стаханові Луганської області в одній із квартир двоквартирного будинку через коротке замкнення електромережі сталася пожежа, внаслідок якої чадним газом отруїлися 6 дітей віком від 11 місяців до 12 років, повідомляє прес-служба ГТУ МНС в області.

У квартирі, де сталася пожежа, проживала сім'я з 4 дітьми. Напередодні ввечері подруга господині, яка працювала у нічну зміну, залишила їй ще 2 своїх дітей 10 і 11 років. Вночі, коли всі вже спали, раптом прокинувся і заплакав молодший син жінки.
Тільки завдяки цьому був виявлений факт пожежі, яка почалася на кухні. Через те, що у квартирі не було води, батьки у паніці вибігли на вулицю і марно намагалися закидати пожежу снігом. У цей час діти залишалися у квартирі, заповненій димом.

Отямившись, мати зателефонувала на номер 101. По прибуттю на місце події пожежники закутали у ковдри та теплі речі всіх дітей, віднесли їх у сусідній будинок і викликали «швидку допомогу».

Медики констатували у всіх дітей легкий ступінь отруєння чадним газом. Від їхньої госпіталізації батьки відмовилися.

До ліквідації пожежі залучалося 2 пожежних автомобіля та 11 чоловік особового складу. Вогнем пошкоджено електролічильник, холодильник, дерев'яні перекриття на площі 5 кв. м, вікно і шпалери.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217