Під час попередньої перевірки за фактом потрійного вбивства в Керчі співробітники міліції встановили, що затримана жінка до кримінальної відповідальності не притягувалася, на обліку у лікаря-психіатра не перебувала, алкогольними напоями не зловживала.

Як повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України
в АР Крим, жінка працювала санітаркою в одній з міських лікарень, але зараз перебувала у відпустці з догляду за дитиною. У квартирі разом з нею проживали її діти, 2006 і 2010 років народження, а також 60-річна мати.

«15 січня родина зібралася відсвяткувати день народження старшої доньки затриманої. Їй виповнилося 7 років. Жінка поводилася зазвичай, ніяких підозр її поведінка у родичів не викликала», - йдеться в повідомленні.

Про трагедію першим дізнався брат зловмисниці. Жінка зателефонувала йому вранці і зізналася, що вбила своїх дітей і матір. У міліцію про те, що трапилося, повідомила дружина родича.

На місце події прибули співробітники міліції, які виявили у квартирі підозрюваної тіла дітей та літньої жінки з ножовими пораненнями. Сама зловмисниця намагалася покінчити життя самогубством, на її тілі були різані рани.

Жінка не намагалася втекти або чинити опір, але пояснити нічого не змогла. Її доставили в лікувальний заклад для надання медичної допомоги. Наразі здоров'ю підозрюваної ніщо не загрожує.

Під час огляду квартири правоохоронці вилучили ймовірне знаряддя вбивства - кухонний ніж.

За словами сусідів, ніякого шуму і криків вночі вони не чули. Про цю родину всі відгукуються позитивно, ніяких конфліктів у них не відбувалося.

Наразі перевірка за даним фактом триває. Призначено низку експертиз.

Як повідомляв ForUm, у Керчі затримано 34-річну місцеву мешканку, підозрювану в скоєнні вбивства своїх малолітніх дітей і матері.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

310