Шведські вболівальники в кемпінгу на Трухановому острові впоралися з наслідками вчорашнього дощу за кілька годин. Про це кореспонденту ForUm'у розповів один зі шведських уболівальників Мортен Ерландссон.
 
 
«Вода в наших наметах стояла по щиколотки. Нам довелося її вичерпувати, а потім розвісити наші речі, і сушити їх на гілках дерев. Ми все зробили самі, але ж такі умови життя в будь-якому кемпінгу», - зазначив він.
 
Шведський уболівальник розповів, що під час Євро-2008 він жив у кемпінгу в Австрії, і тоді у вболівальників табору також були проблеми через постійні зливи. Однак Ерландссон поскаржився на те, що вода в душі українського кемпінгу тече брудна, а також у жителів наметового містечка є проблеми з санвузлами.
 

Разом з тим, він додав, що не боїться нападів з боку расистів в Україні, оскільки, на його думку, українці дуже гостинний і доброзичливий народ. «Якщо я вже чогось боюся, то тільки кишенькових злодіїв або грабіжників», - резюмував він.

Представництво асоціації вболівальників збірної команди Швеції з футболу прийняло пропозицію КП «Плесо» (з більш ніж 15 інших пропозицій) про розміщення на пляжі «Центральний», що на Трухановому острові, тимчасового табору для шведських уболівальників. Там орієнтовно зможе проживати 5-7 тисяч осіб.

9 червня перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак особисто переконався в тому, що шведські уболівальники задоволені проживанням у фан-кемпінгу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344