Прокуратура встановила всіх, хто останнім часом анонімно погрожував вибухами в Україні. Про це повідомив генеральний прокурор України Віктор Пшонка сьогодні під час доповіді Президенту Україну Віктору Януковичу про розслідування вибухів у Дніпропетровську.

Пшонка зазначив, що останнім часом було 9 анонімних повідомлень про вибухи. Усі особи, які заявляли про ці загрози, на сьогоднішній день встановлені і будуть притягнуті до відповідальності, сказав він.

Пшонка доповів Президенту, що силові структури продовжують роботу з попередження проявів тероризму. Він пообіцяв, що найближчим часом будуть розкриті злочини, пов'язані з тероризмом, у тому числі в Харкові і Дніпропетровську, передає «УНІАН».

Нагадаємо, сьогодні, 1 червня, генеральний прокурор України Віктор Пшонка поінформував про затримання 4 підозрюваних у скоєнні терактів у Дніпропетровську.

Як раніше повідомляв ForUm, 27 квітня в центрі Дніпропетровська сталася серія вибухів. За даними МОЗ, постраждали 30 людей, 26 з них були госпіталізовані.

31 травня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що у Дніпропетровську затримано двох підозрюваних у скоєнні вибухів 27 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

541