У Рівненській області міліція підняла з дна річки Горинь біля Козлин затонулий 14 років тому автомобіль з двома скелетованими трупами.

Як повідомила прес-служба УМВС в області, про виявлення на дні річки автомобіля 8 вересня ввечері повідомив до чергової частини міліції водолаз.

 

На місце виїхала слідчо-оперативна група.

На поверхню підняли автомобіль Volkswagen Golf з масивними нашаруваннями мулу.

При огляді салону автомобіля було виявлене заламіноване водійське посвідчення і останки двох людей.

Проведеними оперативними заходами було встановлено, що 3 жовтня 1997 року 22-річний житель міста Здолбунів Рівненської області поїхав на автомобільний ринок у с. Любомирка продавати автомобіль. У той день хлопець додому не повернувся, і до теперішнього часу його місцезнаходження було невідоме.

 

За словами очевидців, в автомобілі з ним була його 21-річна подруга, жителька Рівного, яка у той же день також пропала безвісти, повідомляють «Українські новини».

Міліція встановила, що хлопець і дівчина, повертаючись з автомобільного ринку, вирішили перетнути річку Горинь через аварійний у той час міст. Очевидно, водій не знав про це, і, можливо, не впорався з керуванням і втопився разом з пасажиркою.

У жовтні 1997 на обох були заведені оперативно-розшукові справи, через деякий час рішенням суду вони обоє були визнані померлими.

Судово-медична експертиза останків, виявлених в машині, ознак насильницької смерті не встановила.

У порушенні кримінальної справи відмовлено у зв'язку з відсутністю складу злочину.

Міліція повідомила про всі події батьків загиблих.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

788