Учора співробітники правоохоронних органів затримали міського голову Алупки Андрія Харитонова, головного архітектора міста і землевпорядника міської ради за підозрою в незаконному розпорядженні землями дитячого протитуберкульозного санаторію імені Боброва.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Криму, затримання сталося в рамках розслідування відповідної кримінальної справи, порушеної органами прокуратури в квітні.

У повідомленні наголошується, що із земель оздоровчого призначення, які знаходяться в користуванні санаторію, посадові особи міськради необгрунтовано вилучили і всупереч містобудівній документації передали у власність громадян шість земельних ділянок площею по 0,01 гектара кожен для гаражного будівництва, передає «ЛІА».

У прес-службі прокуратури АРК також нагадали, що наприкінці квітня Сімферопольський міжрайонний природоохоронний прокурор порушив кримінальну справу за фактом незаконного розпорядження земельними ділянками дитячого протитуберкульозного санаторію ім. Боброва посадовими особами Алупкінської міськради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1095