Сьогодні харківський «Металіст» і донецький «Шахтар» зіграють перенесений матч 5-го туру української Прем'єр-ліги.

Минулої неділі «Металіст» приймав на своєму полі «Динамо» і поступився (1:2). Сьогодні харків'янам доведеться зіграти з іще одним лідером чемпіонату - «Шахтарем». Команда Мирона Маркевича на даний момент знаходиться на 6-му місці у турнірній таблиці, набравши 12 очок. Крім того, «Металіст» не дуже багато забиває - усього вісім м'ячів у шести поєдинках («Шахтар», наприклад, забив вдвічі більше). А на своєму полі у новому сезоні харків'яни взагалі не забивали більше одного гола за гру, повідомляє «ЛІГА».

Поки під питанням участь у матчі півзахисника господарів Едмара. Бразилець травмувався напередодні матчу з «Динамо» і поки займається індивідуально. Зазначимо, що перемога у цьому матчі дозволить харків'янам вийти на чисте третє місце.

Для «Шахтаря» цей поєдинок також украй важливий. «Гірники» відстають від київського «Динамо» на три очки і у разі успіху наздоженуть киян. Утім, останній матч з київським «Арсеналом» показав, що захист команди Мірче Луческу далеко не безгрішний, і якщо вже підопічні Олександра Заварова змогли двічі засмутити Андрія П’ятова, то у Харкові донеччанам буде ще складніше зберегти свої ворота недоторканими.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

520