У Донецьку на залізничному вокзалі згорів магазин інтимних товарів. Подія вже встигла обрости масою чуток. Мовляв, «червоного півня» пустили конкуренти, заздрісники або люди з нетрадиційною орієнтацією. Говорять також, що знайшлися й ті, хто, користуючись моментом, намагався поживитися обвугленими фалоімітаторами і гумовими партнерками.

Вигоріли магазинчики, які розташовувалися поруч: чебуречна і закусочна, а також зал ігрових автоматів.

«Все сталося о 6 годині вечора, - розповідає Денис, робітник, якому доручили розбирати завали. - Спочатку горів дах залу ігрових автоматів. Явно тут справа не в спеці - кинули щось. А на секс-шоп вогонь вже потім перекинувся».

У вогні корчилися пишногруді гумові пані, фалоімітатори всіх мислимих і немислимих розмірів, шкіряні труси і батоги! Про всілякі мастила і креми взагалі мови немає - полум'я нещадно їх поглинуло, не дивлячись на збудливі аромати, що виділяються, передає «Комсомольська правда» - Україна».

Деякі товари з інтимного магазина врятувати вдалося. Одні предмети винесли пожежники, інші потім зібрали і вивезли, швидше за все, на іншу точку, господарі магазину.

«Причину пожежі фахівці поки встановлюють, - повідомляють в ЦП ГУ МНС України в Донецькій області. - За попередніми даними, збиток становить до 150 000 гривень. А взагалі матеріальних цінностей нам вдалося врятувати на суму в 500 000 гривень».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

499