Рівненські правоохоронці спільно з хмельницькими колегами затримали 28-річного жителя Славути, якого підозрюють у вбивстві рівненського таксиста. Про це повідомив заступник начальника Рівненського міськвідділу УМВС Андрій Петренчук.

Про пропажу 58-річного батька, який таксував у Рівному, в міліцію повідомив син. З розповідей водіїв таксі, які працювали, як і зниклий, на Рівненському автовокзалі, стало відомо, що востаннє таксиста бачили 2 січня, коли в його автомобіль сідав невідомий молодий чоловік. Він попросив відвезти його в місто Славута Хмельницької області, передає «Новий Регіон».

Як встановили правоохоронці, по дорозі пасажир наніс водію вісім ножових поранень, а труп викинув в річку Горинь. Автомобіль і особисті речі забрав собі. На момент затримання зловмисник вже встиг продати автомобіль і купити на отримані гроші собі і своїй співмешканці одяг і мобільні телефони.

Зараз підозрюваний утримується в ізоляторі Славутського райвідділу міліції. За фактом вбивства таксиста порушена кримінальна справа.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

573