Резонансні передноворічні вбивства сторожа одного зі складів Чорноморського флоту РФ і ще двох севастопольців в їх власній квартирі скоїли два брати з Нижньогірського району АРК.

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків Управління МВС України в Севастополі, 33-го і 29-річного братів, один з яких раніше мав судимості, севастопольські оперативники затримали в їх рідному селі. При затриманні вони чинили опір.

Після того, як їх доставили до Севастополя, брати зізналися, що сторожа складського приміщення ЧФ РФ вони вбили під час крадіжки металевих виробів зі складської території, передає «УНІАН».

Також з корисливих мотивів вони вбили знайомого в його власному будинку. А коли пізніше в квартирі з'явилася співмешканка знайомого, то вбили і її. З квартири зловмисники вкрали 500 грн.

І в першому, і в другому випадках мали місце підпали трупів, схожими були і колото-різані рани на жертвах.

Як повідомляв ForUm, перший заступник начальника УМВС України в місті Севастополі полковник міліції Ігор Міхальов днями повідомив, що над розкриттям цих злочинів міліція міста працювала всі свята, була «задіяна практично половина особового складу міліції».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

396