У Запоріжжі припинене незаконне виробництво матеріалів для зубного протезування - стоматологічних штифтів.

Підпільне виробництво було виявлено працівниками відділу державної служби боротьби з економічними злочинами, повідомили в Центрі громадських зв'язків управління МВС України в Запорізькій області в четвер.

Співробітники міліції вилучили 70 тисяч готових штифтів на суму 120 тис. грн.

Цех з виробництва анкерних штифтів розміщувався на території одного з запорізьких автопідприємств . «Під час перевірки встановлено , що виробництво велося з грубим порушенням чинного законодавства», - повідомили в ЦГЗ.

Технічні умови виробничого процесу не пройшли перевірки і реєстрації у відповідних інстанціях. Для виробництва штифтів використовувалися токарні, шліфувальні, фрезерні верстати, а частина обладнання була саморобною.

« Встановлені всі стоматологічні фірми, яким реалізовували контрафактну продукцію. Серед них і одна з найбільших клінік Запоріжжя. Наразі вирішується питання про порушення проти організаторів підпільного виробництва кримінальної справи», - повідомили в міліції, передає «Інтерфакс-Україна».

Також, за словами начальника Запорізького міського управління МВС України в Запорізькій області Олега Курочкіна, планується проведення комплексної перевірки, яка визначить можливі наслідки для здоров'я клієнтів стоматологічних фірм, що використовували контрафактні штифти для зубного протезування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

865