У Скадовську та низці інших населених пунктів Херсонщини відбувається згортання діяльності окупаційних адміністрацій, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні. 

Зокрема, у Скадовську спостерігається згортання діяльності районної та міської адміністрацій. В ніч з 6 на 7 травня, окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ. Вже на ранок 7 травня, разом із сім’ями, місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації.

"На даний час подібна ситуація спостерігається у таких населених пунктах області, як Михайлівка, Петрівка, Шевченка, Широке, Улянівка та Красне", - йдеться в повідомленні.В Генштабі зауважують, що, враховуючи багатокілометрові затори, які останнім часом утворились на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту, вивезення документації та награбованого майна з державних установ тимчасово захопленої Херсонської області загарбники планують здійснити морським шляхом, за допомогою суховантажного судна, через порт міста Бердянськ. 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36