У Бучі впізнали вбиту російськими окупантами жінку із яскраво-червоним манікюром, фото якого облетіло увесь світ. Нею виявилася пані Ірина, яка за день до початку війни відвідувала майстра.

Про це повідомила бучанська візажистка Анастасія Субачова.

Дівчина розповіла, що загибла виявилася її клієнткою, яка ходила на уроки «макіяжу для себе».

«Сьогодні я присвячую цей вечір згадці про неймовірну Ірину, яка своєю жагою до життя, силами, енергією та добротою підкорила мене всю. 23.02 на прощання вона обіймала мене і просила берегти здоров’я, казала, яка я чудова людина. Вона була знахаркою, вона відчула мене та мої болі. Як боляче, що я не відчула її біль», – написала візажистка.

Нагадаємо, після звільнення Бучі від російських окупантів на вулицях міста знайшли тіла загиблих мирних жителів. В соцмережах почали з'являтися жахливі фото, які швидко облетіли весь світ.

Одним із таких знімків, було фото руки загиблої жінки з яскраво-червоним манікюром. Саме за ним і впізнали загиблу бучанку Ірину.

Свідок звірств російських окупантів в Бучі Максим Кривцов у Facebook розповів про смерть жінки, фотографії тіла якої обійшли всі світові ЗМІ. 

«До поста наближалась жінка на велосипеді. На ній була коротка, синя роба «Епіцентр». Їхала швидко. Не спинилась. Вона перетнула перехрестя двох вулиць. Пустих і тихих, як на святвечір. Її розстріляли з кпвт. Випустили чергу. Велосипед та жінка зникли у куряві диму та пилюки», – написав він.

За словами Кривцова, її тіло пролежало близько місяця на пустій вулиці.

«Її нігті, нафарбовані червоним лаком, було видно з небес», – додав Кривцов.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

90
Теги