Металургійні підприємства Маріуполя ніколи не працюватимуть під російською окупацією, заявив бізнесмен Рінат Ахметов у коментарі американській газеті The Wall Street Journal.

«Російські війська перетворюють Маріуполь на руїни, вбивають маріупольців і бомблять заводи. За жодних обставин ці заводи не працюватимуть під російською окупацією», - сказав бізнесмен, передає Інтерфакс-Україна.

Він наголосив, що зараз і «Азовсталь», і ММК ім. Ілліча перебувають під контролем України завдяки героїчним зусиллям української армії.

«Азовсталь» та ММК ім. Ілліча, на яких у місті працювало близько 40 000 людей. Обидва заводи перебувають під контролем України, але заводи тимчасово закриті», - цитує слова WSJ Ахметова.

Раніше Ахметов повідомив, що перебуває в Україні та всі його бізнеси, а також благодійний фонд, робить усе можливе для перемоги України та допомоги мирному населенню.

«Я впевнений, що настане час, коли ми відбудуємо Україну, і я інвестуватиму всі свої сили та засоби, щоб Україна відновилася і стала сильною і процвітаючою країною», - заявив Ахметов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63