Президент Володимир Зеленський заявляє, що ультимативні вимоги Росії можуть бути виконані лише в тому випадку, якщо вся Україна буде знищена.

«У нас є ультиматум, ось є пункти, виконуйте, і тоді ми закінчимо війну» (говорять росіяни, – ред.). Це неправильно і ні до чого не приведе. Питання не в мені. Питання в тому, що люди і влада об’єднані. Ми всі не зможемо це зробити. Ультиматум не зможе виконати Україна. Ми просто не зможемо фізично. Як ти можеш зробити? Треба нас всіх знищити, тоді їх ультиматум буде автоматично виконаний», - сказав він в інтерв’ю Суспільному.

Зеленський каже, що окупанти вимагають віддати їм Харків, віддайте Маріуполь, Київ.

«Ні харків’яни, ні маріупольці, ні кияни, ні президент не зможемо це зробити. І ми навіть це бачимо в окупованих містах – у Мелітополі, Бердянську, в цьому напрямку. Коли вони заходили, люди не віддають їм. Вони піднімають прапор – люди знімають. Вони вбили людину – так, люди сховалися, в ніч прийшли, зняли прапор. Що ви хочете? Всіх нас знищити? Тому я й відповів: ми можемо виконати ультиматум, тільки коли нас не буде», - підкреслив Зеленський.

Президент Володимир Зеленський 20 березня наголосив, що Україна не піде на компроміси, пов’язані з її територіальною цілісністю та суверенітетом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

120