Вищий господарський суд України зобов'язав приватне підприємство повернути у власність Міністерства оборони України нерухомість загальною вартістю 1,5 мільйона гривень. Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«24 грудня нинішнього року Вищим господарським судом України підтримана позиція Головної військової прокуратури і задоволена касаційна скарга військової прокуратури Центрального регіону України за позовом прокурора зазначеної прокуратури про повернення Міністерству оборони України незаконно реалізованого нерухомого майна», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за рішенням суду приватне підприємство зобов'язане повернути оборонному відомству розташоване у Львові приміщення торговельно-побутового комплексу загальною площею понад 330 кв. м і вартістю понад 1,5 млн грн.

Згідно з повідомленням зазначена нерухомість з перевищенням повноважень була реалізована комерційній структурі колишніми керівниками одного з концернів.

За даними прес-служби, одночасно Головна військова прокуратура повідомила, що за цим фактом стосовно вказаних осіб розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України (Зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом