Вранці в четвер,25 грудня, в Донецьку спокійна обстановка, повідомлення про надзвичайні події від городян не надходять. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Донецької міської адміністрації.

Зазначається, що ситуація з продовольчим забезпеченням задовільна. У торговельній мережі представлені групи як продовольчих, так і непродовольчих товарів, а також товари першої необхідності.

Крім цього, в штатному режимі працюють всі комунальні служби міста.

Згідно з повідомленням, за минулу добу аварійні служби Міськводоканалу ліквідували 26 поривів на водопровідних та 43 аварії на каналізаційних мережах. За даними прес-служби, сьогодні, 25 грудня, роботи ведуться в Калінінському районі по вулиці Хлюпына, в Куйбишевському районі на селищі шахти  Жовтневий Рудник, в Кіровському районі на селищі шахти Лідіївка по вулиці Любарського і в Петровському районі по вулиці Карбишева в селищі шахти Трудовська.

Як повідомляв ForUm, вранці 9 грудня прес-центр АТО повідомив про введення режиму припинення вогню на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38