До регіонів надійшли кошти ІІ траншу державної соціальної допомоги січня в повному обсязі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.

«За інформацією структурних підрозділів соціального захисту населення, регіонам надійшли кошти в сумі 313 млн грн. Вони призначені для виплати ІІ траншу державної допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на 23 грудня поштовим відділенням та банківським установам перераховано 17,2 млн грн ІІ траншу.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету Міністрів відтепер для отримання пенсії та соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам необхідно обов’язково зареєструватися в управліннях соцзахисту на підконтрольних Києву територіях й отримати довідку, що вони є внутрішньо переміщеними особами і проживають за межами зони АТО або тимчасово окупованих територій.

Переміщеним особам для отримання із державного бюджету пенсій, усіх видів соціальної допомоги та компенсацій необхідно отримати до 31 грудня 2014 року довідку про взяття на облік як переселенців.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23