Учасники фінансового та кредитного Майданів перекривають рух транспорту на вулиці Грушевського.

Як передає кореспондент Forum'у, раніше протестувальники вирішили вирушити колоною до будівлі Адміністрації Президента, оскільки, коли сьогоднішнє засідання парламенту закінчилося, залишатися під Верховною Радою не було сенсу.

Проте пізніше мітингувальникам стало відомо, що в цей час Президента України Петра Порошенка немає в будівлі Адміністрації Президента. Тому протестувальники вирішили перекрити вулицю Грушевського, а також вирушити мітингувати на вулицю Липську, де сьогодні о 18:00 має відбутися засідання комітету Верховної Ради з питань банківської системи.

Як раніше повідомляв ForUm, глава комітету Верховної Ради з питань банківської системи Сергій Рибалко пообіцяв 23 грудня скликати засідання комітету, щоб розглянути чотири законопроекти, подані учасниками фінансового та кредитного Майданів.

Нагадаємо, у центрі Києва проходить акція протесту фінансового Майдану, а також вкладників українських банків.

«Ми підготували чотири законопроекти і зібралися тут, щоб депутати їх ухвалили. Якщо сьогодні законопроекти не будуть розглянуті, ми готові йти на крайні заходи», - заявив один із мітингувальників.
 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221