За минулу добу жоден український військовослужбовець у зоні проведення антитерористичної операції не постраждав, повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО.

«За минулу добу загиблих і поранених внаслідок бойових зіткнень немає», - йдеться в повідомленні.

У той же час, за даними центру, за минулу добу зафіксовано окремі випадки порушення режиму тиші з боку членів незаконних збройних формувань.

Так, найбільшу кількість зіткнень зафіксовано біля донецького аеропорту - НЗФ здійснили 9 збройних провокацій та одну атаку із застосуванням гранатометів, снайперської і стрілецької зброї. Українські військові відбили напад.

Крім цього, НЗФ обстріляли з мінометів і гранатометів позиції українських військових біля Дебальцевого, в районі с. Гранітне Волноваського району, с. Нікішиного Шахтарського району Донецької області.

В районі Бахмутовської траси НЗФ обстріляли з артилерії та мінометів позиції сил АТО в районі смт Фрунзе Слов'яносербського району, з мінометів - позиції біля с. Кримське Новоайдарського району, з БМП - позиції поблизу смт Слов'яносербськ Луганської області.

На Луганському напрямку зафіксовано активність бойовиків у районі Щастя, де ворог відкривав вогонь по наших позиціях з мінометів та зі стрілецької зброї.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом