Акція протестів вкладників та позичальників українських банків продовжиться у Києві завтра з 11 ранку.

Про це в коментарі Forum'у розповів громадський активіст Іван Карасьов.

«Нам обіцяли, що перше засідання робочої групи з представниками громадських організацій відбудеться сьогодні об 11.00, а потім перенесли на 14.00. Ми повинні були зустрітися з банкірами, представниками комерційних банків, НБУ та уряду. Але щоб зустріч була повноцінною, її перенесли на завтра на 11.00», - сказав Карасьов.

За його словами, зустріч відбудеться у приміщенні Комітету з питань фінансової і банківської діяльності, яке учасники протесту «Кредитний Майдан проти фінансового рабства» планують пікетувати.

«На зустрічі будуть представники НБУ, Мінфіну, Мінекономіки, Міністерства юстиції, а також НАБУ, Фонду гарантування вкладів фізосіб, самого Комітету та громадських організацій. Крім того, у ній візьмуть участь керівники 30 найбільших банків. У тому числі й ті, які перебувають у стані ліквідації або ті, в які введені тимчасові адміністрації. Пообіцяли запросити і «Приватбанк». Це пов'язано з тим, що в Мережі з'явилася інформація про введення тимчасової адміністрації в нього. Особисто я в це не вірю, тому хотілося б, щоб представник цієї установи спростував цю інформацію», - пояснив він.

Як раніше повідомляв ForUm, 16 грудня у Києві розпочався Всеукраїнський багатоденний мітинг позичальників і вкладників банків «Кредитний Майдан проти фінансового рабства».

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62