У ніч з 31 грудня 2014 року на 1 січня 2015 року для зручності киян та гостей столиці кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшено, а його роботу продовжено. Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації підписав мер столиці Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.

Так, 31 грудня з 18:00 буде збільшено кількість пар потягів на лініях метрополітену відповідно до пасажиропотоку. Роботу метрополітену в ніч з 31 грудня на 1 січня буде продовжено на 3 години 30 хвилин. Крім того, з 18:00 31 грудня збільшать кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах відповідно до пасажиропотоку. Роботу автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутів буде продовжено до 4:30. Після 4:30 організують роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метрополітену окремими змінами зі збільшеними інтервалами руху.

7 січня, під час проведення заходів на Андріївському узвозі, буде збільшено кількість пар потягів на лініях метрополітену, кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах відповідно до пасажиропотоку.

Кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшено також 19 січня до закінчення заходів у Парку культури і відпочинку «Гідропарк» та на Оболонській набережній.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

53