Сьогодні, 17 грудня, пластуни Австрії привезли до Львова Вифлеємський вогонь миру, який урочисто передали українським пластунам.

Львівські пластуни передали Віфлеємський вогонь керівництву Львівської облдержадміністрації, обласної ради та у Львівську мерію.

Вручаючи цей особливий дар, представники пластунської організації «Пласт» висловили сподівання, що цей вогонь обов'язково принесе мир і злагоду в Україну, передає УНІАН.

Зокрема, референт розвитку львівської організації «Пласт» Юлія Катинська зазначила, що Вифлеємський вогонь миру є найбільшою офіційною і найважливішою акцією організації «Пласт».

«Кожен рік ми намагаємося розширити її горизонти та охопити від найбільших міст до найменших містечок. Особливістю цьогорічної акції є те, що ми Віфлеємський вогонь миру передамо у військові частини, а також сім'ям, чоловіки, сини або брати яких зараз знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції. Саме для них дуже важливо отримати символ, який допоможе їм витримати будь-які важкі хвилини», - зазначила Катинська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25