Президент Білорусі Олександр Лукашенко чекає ясності від Росії щодо Білорусі. Про це він заявив сьогодні, 16 грудня, на засіданні Ради безпеки.

«Поведінка сьогодні нашого східного рідного брата не може не насторожувати. Але ми поки що не робимо з цього якихось висновків, я в тому числі, до розмови з президентом Росії», - зазначив глава Білоруської держави.

«Я хочу все-таки з'ясувати: навіщо потрібна така політика Російської Федерації щодо Білорусі», - додав Лукашенко.

«Але не враховувати це, звичайно ж, не можна, - зазначив Олександр Лукашенко. - Ми не драматизуємо ситуацію, ще раз підкреслюю. Ми просто хочемо ясності», - передає БЕЛТА.

«Ми з вами колись констатували, що головні загрози для нашої країни криються в економіці... Загрози, в тому числі, з боку неурядових організацій, якоїсь радикальної опозиції, ще чогось немає і бути не може. Худо-бідно влада ще відповідає інтересам народу, - сказав глава держави. - Незважаючи на те що у нас деякі крила опустили і перестали працювати, народ терпить цю владу».

Лукашенко підкреслив, що економіка для кожної держави - дуже небезпечний напрям удару, особливо для експортно орієнтованої й особливо в нинішній ситуації.

Нагадаємо, Російська Федерація з 24 листопада заборонила ввезення низки м'ясних та молочних продуктів з Білорусі.

Влада Білорусі заборонила імпорт російської локшини швидкого приготування і меленої кави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62