Внаслідок нападу бойовиків на пакистанську школу загинуло 126 осіб, 100 з яких школярі. Про це повідомляє Pakistan Today.

«Головний міністр провінції Хайбер-Пахтунхва, до якої належить місто Первез Хаттак, підтвердив, що кількість загиблих унаслідок нападу на школу для дітей військовослужбовців досягла 126 осіб», - йдеться в повідомленні.

Серед загиблих щонайменше 100 учнів школи і кілька вчителів, передає Укрінформ.

За останньою інформацією місцевих ЗМІ, двоє нападників були вбиті.

Територія навколо школи оточена. Операція зі звільненню заручників триває. Перехресний вогонь між нападниками та правоохоронцями не припиняється.

Також були вбиті чотири терористи.

«Три терористи вбиті силами безпеки, один самопідірвався на жилеті, начиненому вибухівкою», - повідомляє на своїй сторінці у Твіттері з посиланням на джерела журналіст Офаріс Джафар.

Нагадаємо, група озброєних бойовиків, переодягнених у форму пакистанських військових, під'їхала до будівлі школи в Пешаварі на мотоциклах і відкрила безладний вогонь по охоронцях. Після цього екстремісти загнали дітей в будівлю і почали відстрілюватися від поліцейських і військових, які прибували до місця НП. Усього в будівлі може бути близько 500 учнів та викладачів.

Відповідальність за теракт уже взяв на себе рух «Техрік-і-талібан Пакистан».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

87