У Сумській області співробітники Державної прикордонної служби вилучили зброю у водія авто. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Вчора (15 грудня. - Ред.), пізно ввечері співробітники Держприкордонслужби та МВС зупинили для перевірки недалеко від н. п. Чернацьке, що в Середино-Будському районі Сумської області, автомобіль «ВАЗ», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що під час огляду транспортного засобу, в якому слідували двоє українців, правоохоронці виявили на задньому сидінні автомобіля мисливську нарізну зброю калібру 7,62 мм та 5 набоїв до неї.





Згідно з повідомленням, власником зброї виявився пасажир цього транспортного засобу, який не мав при собі жодних документів, що засвідчують його особу. Крім того, як відзначили в прес-службі, на зброю, яка була без чохла, чоловік також не мав документів, які б надавали дозвіл на зберігання та носіння вогнепальної мисливської зброї.

За порушення прикордонного режиму та правил носіння або перевезення вогнепальної зброї 32-річному чоловікові доведеться відповідати у суді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом