В Черкаській області правоохоронці затримали зловмисників, які намагалися провезти по території області близько 400 кілограмів макової соломки. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного Управління МВС.

За інформацією правоохоронців, до них надійшла інформація про те, що незабаром по території області будуть провозити партію наркотичної сировини. Отримана інформація була взята в розробку і через кілька годин правоохоронцям вдалося встановити марку автомобіля і приблизний маршрут його руху. Розробивши спецоперацію по затриманню зловмисників, правоохоронці влаштували на дорозі засідку. Через кілька годин міліціонери побачили зазначений автомобіль, який був затриманий.



В ході огляду мікроавтобуса правоохоронці виявили понад 40 мішків з наркосировиною. За приблизними підрахунками - вартість наркотику, який можна було виготовити з вилученої сировини, перевищує шість мільйонів гривень.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням кола спільників, причетних до організації наркотрафіку та кінцевої точки руху автомобіля, а також особи - замовника даної кількості наркосировини.



За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом