У с. Вишеньки (Київська обл.) внаслідок перестрілки загинула людина, ще троє людей отримали поранення. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області.

«На початку першої години ночі в чергову частину Бориспільської міліції надійшло повідомлення від 47-річної громадянки про те, що на території одного з садових товариств Бориспільщини невідомі стріляють у бік її будинку і поранили охоронця», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за вказаною адресою працівники міліції виявили тіло невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням голови та ще трьох постраждалих з різними тілесними ушкодженнями, які каретою швидкої допомоги були доставлені в районну лікарню.

Згідно з повідомленням, усі обставини події з'ясовуються і проводяться першочергові оперативні заходи для встановлення та затримання підозрюваних.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України за фактом убивства чоловіка і заподіяння вогнепального поранення ще трьом особам.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом