Правоохоронці затримали у пункті автомобільного пропуску митного поста «Дністер» Могилів-Подільського району зловмисника, який розшукувався за створення незаконних збройних формувань на сході України.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Вінницькій області, чоловік був затриманий оперативниками спільно зі співробітниками Служби безпеки України та прикордонниками в ході проведення загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Розшук».

«Під час спецоперації було встановлено місцеперебування 34-річного уродженця Російської Федерації, зареєстрованого в Луганській області, який розшукувався за скоєння кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої», - йдеться в повідомленні.

Затриманий перебуває у слідчому ізоляторі.

Всього, за даними міліції, за час проведення операції оперативники розшукали 20 осіб, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини. Також встановлено місцеперебування дев'яти безвісти зниклих осіб, серед яких один чоловік перебував у полоні НЗФ у зоні проведення АТО, та встановлено особи двох невпізнаних трупів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39