У Луганській області режим припинення вогню не дотримується. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

«Протягом 9 грудня, починаючи з півночі і до закінчення доби, контрольована Україною територія Луганської області була обстріляна 12 разів - з систем «Град», артилерії, мінометів, танків і стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що під обстріл потрапили населені пункти Станиця Луганська (тут обстріли тривали до 9-ї години ранку), Кримське і Щастя. Загиблих і поранених серед мирних жителів немає, системи життєзабезпечення працюють нормально. Локальні пошкодження ліній електропередач, газо- водо- і теплопостачання усуваються ремонтними бригадами.

В найбільш гарячій точці Луганської області - Станиці Луганській та околицях - починаючи з учорашнього ранку і по теперішній час обстрілів немає.

Як повідомляв ForUm, вранці 9 грудня прес-центр АТО повідомив про введення режиму припинення вогню на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом