Для забезпечення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом на новорічні та різдвяні свята призначено 12 додаткових потягів на 135 рейсах. Про це під час прес-конференції повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення «Укрзалізниці» Ігор Бреус.

Також шість цілорічних потягів здійснять додаткові рейси.

У західному напрямку з Києва курсуватиме шість додаткових потягів (79 рейсів), з інших міст - п'ять потягів (40 рейсів). В одеському напрямку з міст України курсуватимуть потяги № 210/209 «Миколаїв - Київ» і №564/563 «Кривий Ріг - Одеса».

В цілому під час пікових перевезень з 25 по 31 грудня щодоби курсуватимуть у середньому 169 потягів далекого сполучення, в яких пасажирам запропоновано понад 637,5 тис. місць.

Наразі на 25-31 грудня у продажу є понад 404,5 тис. вільних місць. Найбільше пропозицій для подорожей залізницею в західному та одеському напрямках - до місць масового відпочинку.

Так, у західному напрямку «Укрзалізниця» забезпечила 135 тис. місць, з яких ще вільні понад 46,7 тисяч. У середньому на Західну Україну щодоби вирушатимуть 30 потягів.

В одеському напрямку залізничники пропонують пасажирам більше 69 тис. місць, з яких вільні поки - 44,2 тисячі. В цьому напрямку курсуватимуть у середньому 16 потягів щодоби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом