Внаслідок обстрілу населеного пункту Дебальцеве Донецької області 8 грудня загинуло четверо людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області.

«У Дебальцевський міськвідділ міліції надійшли повідомлення про загибель 4 місцевих жителів. Внаслідок прямого влучання снаряда в житловий будинок була вбита сім'я з трьох осіб, які були на вулиці поруч із будинком: 55-річна жінка і 46-річний чоловік та його 21-річний син. На сусідній вулиці в своєму будинку загинув 44-річний чоловік», - йдеться у повідомленні.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох і більше осіб) і за 1 ч. ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Крім цього, до лікарні м. Дебальцевого з осколковими пораненнями голови, шиї та кінцівок госпіталізований 23-річний хлопець, який постраждав під час артобстрілу.

У Мар'їнський райвідділ міліції з лікарні надійшло повідомлення про надання медичної допомоги 41-річному жителю м. Красногорівки, пораненому осколком у ході обстрілу міста.

За цими фактами також відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 КК України (замах на скоєння умисного вбивства).

Нагадаємо, за вихідні в Донецьку внаслідок бойових дій загинуло десятеро людей, ще 13 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом