До кінця року всі службові автомобілі ДАІ обладнають відеореєстраторами.

Відповідне доручення дав регіональним підрозділам начальник Державтоінспекції Анатолій Сіренко, повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

За його вказівкою в кожному патрульному автомобілі до 15 грудня встановлять пристрої, які призначені для запису, зберігання та відтворення відеоінформації, наголошується в повідомленні.

У відеореєстраторах буде встановлена карта пам'яті з об'ємом, достатнім для здійснення безперервного відеозапису протягом доби. Таким чином видалити непомітно якусь частину відео буде неможливо, передає УНІАН.

«Запис спілкування працівників ДАІ та учасника дорожнього руху - ще один крок до викорінення корупції. Знаючи, що всі його дії фіксуються на камеру, працівник ДАІ не дозволить собі відступити від вимог законодавства, тим більше вимагати хабар», - зазначив Сіренко.

Також у Державтоінспекції вважають, що використання відеореєстраторів дозволить значно поліпшити якість несення служби і буде додатковим стимулом коректного і ввічливого спілкування між працівником ДАІ та учасником дорожнього руху.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22