Міністерство оборони України розпочало випуск газети для військових та мирних жителів у зоні антитерористичної операції на сході України. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства.

«Центральний друкований орган Мінборони «Народна армія» розпочав новий проект - випуск газети для мирних жителів зони АТО та військових. Відтепер на гарячому сході України видається спеціальний випуск військового видання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на сторінках газети висвітлюються найактуальніші події світового і загальноукраїнського масштабу, військові журналісти інформують про рішення Президента України та уряду, висвітлюють реакцію світового співтовариства щодо подій на Донбасі, розповідають про роботу військових з відновлення миру в регіоні, порушують нагальні проблеми місцевих жителів.

Згідно з повідомленням, для інформування населення на території Донбасу, що підконтрольна українській владі, надається російськомовний номер газети.

За даними відомства, основна увага на сторінках спецвипуску «Народної армії» приділяється допомозі постраждалим під час конфлікту, відновленню інфраструктури населених пунктів, взаємодії українських військових та місцевого населення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом