Правоохоронці Хмельницької області затримали водія, який на смерть збив двох людей і втік з місця пригоди. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного Управління ГУМВС.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталася 3 грудня близько 17:00 поблизу села Педоси. Водій автомобіля не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на двох чоловіків, які йшли в попутному напрямку узбіччям. Один із пішоходів, 54-річний чоловік, помер на місці пригоди, інший, 46-річний чоловік, від отриманих травм помер у лікарні.

«Після скоєння ДТП 52-річний водій залишив постраждалих на узбіччі, не надавши їм необхідної допомоги. Він проїхав ще близько двох кілометрів, потім залишив автомобіль і зник у невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Співробітники ДАІ, які прибули на місце пригоди, за слідами на снігу вже через годину знайшли втікача у найближчому лісі.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із забороною керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом