Представники восьми українських авіакомпаній вийшли сьогодні на пікет під будівлю Кабінету Міністрів, протестуючи проти політики Державної інспекції авіаційних перевезень.

Як передає кореспондент Forum'у, на пікеті присутні співробітники авіакомпаній «Буковина», Utair, Khors, «Дарт», «Харківські авіалінії» та інших. Усього в акції беруть участь близько ста осіб.

За словами учасників акції, вийти на пікет їх змусили дії начальника державної авіаційної служби Дениса Антонюка, який «хоче віддати всі міжнародні перевезення компанії «Міжнародні авіалінії України».

За словами учасників акції, переведення решти авіакомпаній виключно на внутрішні рейси призведе до банкрутства підприємств.

Кілька хвилин тому представників протестувальників запустили до будівлі Кабінету Міністрів на переговори.

Нагадаємо, раніше компанія Wizz Air заявила про можливий відхід з ринку України в зв'язку з новими правилами використання міжнародних повітряних ліній.

Як раніше повідомляв ForUm, учасники національного авіаційного ринку вимагають від Президента України Петра Порошенка перевірити процес приватизації авіакомпанії «Міжнародні лінії України» (МАУ). Також повідомлялося, що українські авіаперевізники об'єдналися для протидії монополії.

Віталій Виголов, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

227