У місті Конотопі Сумської області працівники міліції викрили 28-річного жителя райцентру, який організував вдома лабораторію з виготовлення наркотиків. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного Управління МВС.

За словами правоохоронців, вони отримали інформацію, що місцевий житель, раніше судимий за незаконні оборудки з наркотичними речовинами, в своєму будинку зберігає наркотики.

В ході проведення обшуку домоволодіння міліціонери виявили й вилучили подрібнену рослинну масу (канабіс), розфасовану у паперові згортки, саморобні пристрої для вживання марихуани, різноманітні пристрої для виготовлення психотропної речовини амфетаміну, а також пластикову посудину з рідиною, що містить наркотичний засіб - концентрат макової соломи, пакет з рослинами конопель, шприци із залишками амфетаміну та декілька грамів амфетаміну в пакетиках.

«Наразі за цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Підозрюваний дає свідчення», - йдеться в повідомленні.

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31