У Донецьку без газопостачання залишаються 3235 абонентів, із них 2066 будинків приватного сектору, 10 багатоквартирних будинків та 30 підприємств. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міськради.

Сьогодні, 1 грудня, ремонтно-відновлювальні бригади продовжують працювати у Петровському, Кіровському, Куйбишевському та Київському районах. У міру припинення бойових дій, ПАТ «Донецькміськгаз» планує відновити понад 30 осколкових пошкоджень надземного газопроводу високого тиску в Путилівському гаю.

Зазначається, що в результаті бойових дій, аварійні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» понад 10 разів виїжджали на ліквідацію аварій у Петровському та Кіровському районах Донецька.

Близько 00:30 хвилин, 1 грудня, жителі мікрорайону Текстильник здригалися від прямих влучань снарядів у багатоквартирні будинки. У будинку 25 на вул. Жарикова снаряд проломив стіну квартири і не розірвався. Через відсутність мешканців у квартирі на момент обстрілу ніхто не постраждав. Аварійними бригадами ПАТ «Донецькміськгаз» локалізовані аварії на газопроводах на вул. Терешкової 20, Геленжикська 23, 24. Газопостачання відновлено.

У цей же час, після артобстрілу в Петровському районі, були зафіксовані пошкодження газопроводів на вул. Геленжикська 23, 24, Кизильська 4, Новосадова 2, Пострайкомівська, 9. Газопостачання за цими адресами відновлено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

20