У Донецьку внаслідок обстрілу 26 листопада зруйновані будинки приватного сектору. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

«Вчора (26 листопада - Ред.), внаслідок артобстрілу у другій половині дня постраждали житлові будинки приватного сектору. Повністю знищений будинок №5 по вул. Софійській та господарські будівлі по вул. Шахтарської Слави біля будинку №13», - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що ніч у Донецьку з 26 на 27 листопада пройшла без активних бойових дій. Станом на 10:30 27 листопада в Донецьку відносно спокійна обстановка.

Ремонтні бригади міста продовжують вести відновлювальні роботи на пошкоджених комунікаціях.

Фахівцями ДТЕК Донецькобленерго відновлено електропостачання житлових будинків, підприємств та організацій Куйбишевського, Ленінського, Кіровського районів, постраждалих від артобстрілу 24 листопада. Світло повернуто в будинки понад 300 тисяч донеччан.

Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі

Громадський транспорт рухається по автомагістралях згідно з графіком. Сьогодні жителів міста обслуговує 60 трамваїв, 86 тролейбусів і 24 автобуси комунальної власності.

Нагадаємо, в Донецьку 26 листопада під час ремонтно-відновлювальних робіт на протитанковій міні підірвався автомобіль аварійної бригади ПАТ «Донецькміськгаз», важко поранені п'ятеро співробітників підприємства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42