Правоохоронці посилять заходи безпеки біля будівлі Верховної Ради України.

Як повідомили ForUm'у в прес-службі парламенту, сьогодні біля будівлі ВР заплановано проведення заходів з масовою участю громадян у відповідності з раніше поданими заявками.

«Охорону громадського порядку буде забезпечувати достатня кількість співробітників міліції структурних підрозділів ГУМВС України в місті Києві», - наголошується в повідомленні.

Правоохоронці закликають організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно у правовому полі із дотриманням вимог чинного законодавства.

«Просимо вести себе цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не піддаватися на можливі провокації і не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку», - закликали в главку.

Також у міліції підкреслили, що особи, винні у порушенні вимог чинного законодавства, будуть нести адміністративну або кримінальну відповідальність.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 27 листопада, голова Верховної Ради VII скликання Олександр Турчинов відкрив урочисте засідання новообраного парламенту VIII скликання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом