На Сумщині у неділю, 23 листопада, співробітниками Державної прикордонної служби України на кордоні з Російською Федерацією виявлено автомобіль з контрабандним м'ясом. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Співробітники відділу «Середина-Буда» Сумського прикордонного загону в ході реалізації отриманої інформації про можливе незаконне переміщення товарів народного споживання затримали автомобіль з вантажем м'ясопродуктів», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, автомобіль УАЗ без номерних знаків прикордонники помітили недалеко від кордону між українським населеним пунктом Порохонь і російським Страчеве.



Згідно з повідомленням, в ході затримання водій, помітивши прикордонників, залишив транспортний засіб, однак біля автомобіля прикордонний патруль затримав 39-річного громадянина України. На даний момент з'ясовується його причетність до даного правопорушення.

Так, під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили 20 мішків м'яса загальною вагою 490 кг. Транспортний засіб разом з вантажем передано співробітникам митниці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом