За минулу добу здійснено 48 обстрілів з артилерії, мінометів, танків, систем «Град» та стрілецької зброї підконтрольних Україні територій Луганської області.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації з посиланням на голову ОДА, під обстріл потрапили населені пункти Чорнухине, Трьохізбенка, Кримське, Попасна, Вільхове, Макарове, Петрівка.

«Не обійшлося без жертв серед мирного населення. Учора вдень внаслідок мінометного обстрілу в м. Золоте загинув 60-річний чоловік», - повідомив Москаль.

У Щасті артилерійськими снарядами пошкоджена автоматична розподільна установка, в результаті чого місто залишається без води.

У Станиці Луганській повністю зруйнований один житловий будинок, крім того пошкоджено ділянку газопроводу та лінії електропередач. Дві котельні припинили роботу (без тепла залишилися в тому числі садок і школа). Усунути пошкодження поки неможливо через бойові дії.

Як повідомляв ForUm, у п'ятницю, за кілометр від міста Щастя стався вибух протипіхотної міни, внаслідок якого двоє бійців сил АТО загинули, один військовослужбовець отримав численні поранення.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом