У Запорізькій області у водія вантажівки, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, виявили марихуану і пістолет. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Запорізькій області.

«6 листопада 2014, приблизно о 22:50, на стаціонарний пост ДАІ № 3 від учасників дорожнього руху надійшла інформація про те, що на 335 км автодороги «Харків-Сімферополь», вантажний автомобіль з причепом вискочив за межі проїжджої частини», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, після прибуття на місце події, поведінка і мова водія транспортного засобу викликали у правоохоронців підозру, що останній перебуває під дією наркотичних речовин.

Так, на вимогу інспекторів ДАІ надати для перевірки посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль, останній почав їх шукати в так званому «бардачку», звідки випав рушник з подрібненою речовиною сіро-зеленого кольору.

Крім цього, під час огляду міліціонери також виявили і вилучили у водія травматичний пістолет «Форт» без дозвільних документів, але з набоєм у патроннику і повним магазином набоїв.

Зброю і наркотики вилучили й відправили на експертизу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом